KBT i Vasastan

Hej igen alla fina läsare, och välkomna tillbaka till min blogg där jag vanligtvis skriver om humor! Dagens inlägg kommer däremot inte att handla om fritid och nöje, utan istället om KBT i Vasastan. Jag vände mig till företaget Kognitiva PT AB som jag har hört mycket bra om tidigare. Jag har aldrig tidigare provat det här med KBT-behandlingar, och ska jag vara helt ärlig har jag faktiskt varit ganska skeptisk när det gäller detta. Men jag valde ändå att besöka Kognitiva PT AB, eftersom jag har hört så mycket bra om just detta företag. Jag blev verkligen positivt överraskad, då jag faktiskt fick en otroligt bra hjälp gällande mina personliga problem. Jag har under en lång period haft mycket problem med att kunna vara glad. Jag har varit stressad och lidit av ångest och har tyvärr haft en hel del psykiska problem.

Jag har sökt hjälp av flera olika psykologer, men tyvärr aldrig fått den hjälp som jag känt att jag behöver. Kognitiva PT AB är otroligt kvalitativa inom sitt arbetsområde och jag känner för första gången att jag får hjälp och förståelse med mina problem. Jag har besökt Kognitiva PT AB ett par gånger, och känner redan att jag går mot ett gladare och psykiskt hälsosammare liv. Jag kommer definitivt att fortsätta KBT-behandlingarna hos Kognitiva PT AB, och jag är helt säker på att detta företag kommer att hjälpa mig bli hel och glad igen. Att hitta ett företag som Kognitiva PT AB  har för mig varit livsförändrande, då jag nu ser livet ur en mer positiv synvinkel. Jag vet att dessa problem som jag lidit av länge, är problem som många lider av, därför vill jag verkligen tipsa er läsare om just Kognitiva PT AB, ifall ni precis som jag inte tidigare hittat ett företag som kunnat hjälpa er med era problem.